Službeni internet portal Varaždinska županija

Zamjenici župana

Tomislav Paljak

  • rođen 4.8.1971. u Varaždinu.
  • oženjen, otac četvero djece, s obitelji živi u Sračincu, a po struci je diplomirani učitelj
  • rodom je iz Lepoglave i rekreativno igra nogomet
  • Od 1993. godine radi u primarnom odgoju i obrazovanju te se do danas profesionalno usavršava u svim segmentima obrazovanja
  • posljednjih 17 godina je ravnatelj Osnovne škole Sveti Martin na Muri.
  • Politikom se počeo baviti pojavom Čačićevih Reformista čiji je osnivač i aktivist od prvog dana. Osnovao je i postao predsjednikom prve reformističke organizacije u Sračincu, a nakon formiranja ostalih organizacija u Varaždinskoj županiji, postaje i predsjednikom Županijske organizacije na čijem čelu je i danas.
  • Bio je kandidat stranke na redovnim i izvanrednim izborima za Hrvatski sabor
  • Nakon pobjede Radimira Čačića na izborima za župana Varaždinske županije, postaje zamjenikom župana.

 

Robert Vugrin

Rođen je 1973. godine u Varaždinu. Rano djetinjstvo provodi u Njemačkoj, a sa sedam godina se vraća nazad u Varaždin. Osnovnu školu završio je u Varaždinu, a nakon toga pohađa Elektrostrojarsku školu, također u Varaždinu, smjer računalski tehničar.

Obrazovanje nastavlja u Varaždinu na Fakultetu organizacije i informatike, završava sa višom stručnom spremom i zvanjem informatičar. Tijekom poslovne karijere završava niz stručnih usavršavanja među kojima se ističu programi za projektni management od strane Coverdale Austrije i seminari Akademije interne revizije u Beču.

Govori njemački i engleski jezik.

Neposredno nakon završenog školovanja počinje raditi u međunarodnom koncernu bauMax sa sjedištem u Austriji. Prve četiri godine radi kao zamjenik voditelja prodajnog centra u Varaždinu, zatim dvije godine kao interni revizor za Hrvatsku i Sloveniju, a potom još tri godine u sjedištu koncerna u Klosterneuburgu kao interni revizor za centralnu i istočnu Europu. 2009. godine vraća se u Hrvatsku i preuzima projekt otvaranja i vođenja prodajnog centra bauMax u Sesvetama, a tri godine kasnije preuzima vođenje prodajnog centra u Varaždinu. Dobitnik je nagrade za vođenje najboljeg prodajnog centra u regiji Hrvatska.

Od 2015. godine radi u Toplicama Sveti Martin kao voditelj prodaje za austrijsko i njemačko tržište.

Član je Narodne stranke - REFORMISTI od njenog osnivačkog sabora u rujnu 2014. godine. Predsjednik je mjesnog ogranka u Jalkovcu i od 2015. godine član Predsjedništva Gradske organizacije Varaždin. Na lokalnim izborima održanim 04.06.2017. godine izabran je za dožupana Varaždinske županije.

Živi u Jalkovcu pokraj Varaždina. Oženjen je i otac dvogodišnje djevojčice.