Službeni internet portal Varaždinska županija

Župan Čačić otvorio županijsko prvenstvo u lovačkom i streljačkom trapu

OBJAVLJENO 21.06.2020.

Kao i svake godine u skladu s planom rada Lovačkog saveza Varaždinske županije, a  u suradnji s Varaždinskom županijom, održavaju se lovačka takmičenja u gađanju letećih meta-glinenih golubova na razini lovačkih društava kroz županijsku ligu, županijska prvenstva u sportskom i lovačkom trapu,te disciplini lovački parkur. Tako se i danas na streljani u na prostoru Lovačkog društva Vidra iz Breznice održalo županijsko prvenstvo u lovačkom i streljačkom  trapu, a prvenstvo je u prisustvu načelnika Općina Breznica i Brezničku hum Stjepana Krobota i Zorana Hegedića te predsjednika Lovačkog saveza Varaždinske županije Ivana Kutnjaka otvorio župan Varaždinske županije Radimir Čačić koji je pohvalio rad lovačkih društava te je naglasio važnost ovakvih okupljanja.

- Ovo je zaista lijepo, predivna priroda, prostor je predivno uređeni i siguran sam da će lovci danas pokazati svoje umijeće, znanje i strast. Hrvatska je poznata lovačka destinacija u cijeloj Europi, a ja se ponosim što naša Županija ima veliki broj lovačkih udruga, ali i lijepih lovišta. Obzirom da ne primam plaču, iz svojeg osobnog fonda pomoći ću domačoj Lovačkoj udruzi s deset tiusća kuna za njihove aktivnosti i dodatno opremanje ovog prostora – rekao je župan dok je načelnik Općine Krobot predstavivši župana Čačića kao snagu sjevera istaknuo izrazito dobru suradnju s Varaždinskom županijom.

- Sve što nam je župan obećao je i odradio te mu se ja ovom prilikom i zahvaljujem. Drago mi je da je danas  s nama – rekao je Stjepan Krobot.  

NAJČITANIJE NOVOSTI